Tips & Uitleg over theebloemen

TIPS & UITLEG OVER THEEBLOEMEN

Thee wordt in China al duizenden jaren gezien als een kunst. Een kunst welke zeer waardevol en bevorderend is voor het menselijk lichaam. Daarom maakt het voor veel Chinezen nog steeds deel uit van hun nationale tradities. Bij het uitoefenen van hun ongelofelijke verbeelding, hebben Chinese ambachtelijke theemakers de meest bijzondere thee in de geschiedenis gemaakt… Floriaan Thee.

Met groene theebladeren en gedroogde bloemen, zoals de globe amaranth, chrysanthemum, jasmijn, lelie en de marigold bloem, wordt in combinatie van moderne technologie en met de hand Floriaan Thee gemaakt. De theebladeren met de gedroogde bloemen worden bij elkaar gebundeld en vervolgens opnieuw gedroogd op een temperatuur van ongeveer 200 graden. Op het moment dat de Floriaan Thee in aanraking komt met heet water zullen de theebladeren en de bloem zich ontvouwen in een unieke verschijning.


Floriaan Thee in 50 seconden

Het kunstwerk onder theemakers.

Deze artistieke thee kenmerkt zich door zijn unieke verschijning, sensationele ontpopping van de bloem en een meeslepende bloemengeur gemixt met een geweldige thee smaak. Dit is het kunstwerk onder de theemakers. Brouw de thee in een helder glas met heet water, ga achterover zitten en geniet van het kunstwerk.

Wij zijn er zeker van: “It will rock you…”

Floriaan Thee klaarmaken

Stap 1-

Verwarm het water tot het kookpunt.

Stap 2 -

Gebruik een doorzichtig glas of theepot en vul deze tot 1/3 met verwarmd water. De theebloem heeft 0,4 tot 1 liter water nodig. Hoe kleiner de inhoud, hoe sterker de thee smaakt en hoe sneller de thee intrekt.

Stap 3 -

Plaats de Floriaan theebloem in een doorzichtig glas of theepot.

Stap 4 -

Schenk de rest van het water bij uw glas of theepot tot deze is gevuld. Geniet van de unieke verschijning en sensationele ontpopping van de Floriaan theebloem. Laat de thee ongeveer 5 minuten intrekken voor u uw thee inschenkt.

Een theebloem is goed voor 2 liter water. Indien u minder dan 2 liter water gebruikt, kunt u de theebloem bijschenken met heet water en de thee opnieuw laten intrekken.

Tips

Geniet extra lang van het kunstwerk

Nog langer nagenieten van het prachtige kunstwerk? Dit doet u door de theebloem voorzichtig uit het glas of de theepot te halen. Vul een doorzichtig glas of theepot met koud water. Wanneer u de theebloem in het glas plaatst, kunt u nog een aantal dagen genieten van het kunstwerk.

IJsthee maken van Floriaan Thee

Bereid de theebloem in een glas of theepot en vul deze tot 1/3 met verwarmd water. Vul een aparte kan met ijsklontjes. Schenk de ingetrokken thee, zonder theebloem, in de kan met ijsklontjes. Wanneer de ijsklontjes zijn gesmolten kan de Floriaan theebloem in de kan. Voeg extra ijsklontjes toe om de ijsthee af te maken.

Waarom Floriaan Thee?

  • Ingrediënten samengesteld op basis van klantervaringen
  • Gegarandeerd een mooie bloem die tot ontpopping komt
  • Ruim assortiment aan smaken en bloemen
  • Pure groene en witte thee voor de echte liefhebbers
  • Eventuele extra smaken voor een geweldige smaakbeleving
  • Gekeurd volgens de Europose wet- en regelgeving
Theebloemen in bloemenwinkels

Bloemenwinkels

Thee dat zich ontpopt in een prachtige bloem is een mooie aanvulling op de bloemen die bij u worden verkocht. Als wederverkoper van Floriaan Thee koopt u de theebloemen in tegen aantrekkelijke prijzen en verkoopt u de Floriaan Thee met een mooie marge.
Hierin wordt u voorzien van het nodige promotiemateriaal, zodat de theebloemen aantrekkelijk worden gepresenteerd aan de consument.

Klik hier om te zien welke bloemisten reeds bij ons zijn aangesloten.

Theebloemen in kadowinkels

Cadeauwinkels

Zoekt u een origineel cadeau? Ontdek de prachtige geschenkverpakking van Floriaan Thee, waarbij de klant theebloemen uitzoekt op smaak. Er is voor ieder wat wils! Voor de echte theeliefhebber hebben we een Floriaan Thee cadeauset. In de cadeauset zit een speciaal ontworpen theepotje met theeglaasjes, waarbij de beste thee- en cultuurbelevenis wordt meegegeven. De theepotjes en theeglaasjes zijn ook los te verkrijgen.

Klik hier om te zien welke cadeauwinkels reeds bij ons zijn aangesloten.

Theebloemen in de horeca

Horecazaken

Geef een unieke theebelevenis mee aan uw klanten. Niet alleen doordat Floriaan Thee een kunstwerk is om te zien met de verschillende soorten bloemen, geuren, smaken en ontpoppingen maar ook omdat een cultuur belevenis wordt meegeven. Tegelijkertijd is het eenvoudig klaar te maken en te bedienen. De bloem kan door u of door de klant simpelweg geplaatst worden in heet water waarnaar de ontpopping haar eigen werk zal doen!

Klik hier om te zien welke horecazaken reeds bij ons zijn aangesloten.