Verzenden & betalen

Verzenden & Betalen

Welkom op de verzend- en betaalpagina. Hier leest u over de weg die uw bestelling aflegt vanaf het moment dat uw bestelling is geplaatst, tot het moment dat het bij u op de deurmat ligt. Kies de Floriaan Thee waarvan u wilt genieten. Stop de Floriaan theebloemen in uw winkelwagen. Binnen enkele muisklikken bent u door het bestelproces heen. Floriaan Thee betaald u via directe bankoverschrijving of met Ideal.

Veilig betalen met Ideal

Betaal veilig met Ideal. Dit is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Betaal gemakkelijk, veilig en snel met Ideal via uw eigen bank. Dit betaalmiddel wordt steeds vaker gebruikt op webshops en andere online organisaties.

Volg uw bestelling met Track & Trace

Uw bestelling wordt betrouwbaar verzonden met PostNL. Indien u een pakket of aangetekende bestelling heeft geplaatst dan kunt u die volgen met de barcode die u van ons zult ontvangen. Indien uw bestelling een brievenbuspakketje is dan krijgt u geen barcode. Een brievenbuspakketje kan namelijk altijd worden bezorgd. Ook als u niet thuis bent.

Verzending binnen 24 uur

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt de order binnen 24 uur verzonden met bovengenoemde verzendmethodiek. Indien er enige vragen zijn betreffende de levering dan horen wij dat graag.

GRATIS verzendkosten bij een bestelling van €10,-

Bij een bestelling van €10,- zijn de bezorgkosten GRATIS. Voor een bestelling binnen Nederland onder de €10,-betaalt u €4,75. Naast de standaard binnenlandse bezorging is ook internationale bezorging mogelijk. Het tarief hiervoor is €13,- per bestelling.